Tentativă de jaf armat la o bancă din municipiul Braşov - VIDEO

Un bărbat înarmat cu un pistol cu bile a încercat, vineri la prânz, să jefuiască o sucursală a unei bănci din cartierul braşovean Astra, unde a tras un foc de armă, după care a fugit fără să rănească pe cineva sau să fure bani.

83 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf armat la o bancă din municipiul Braşov - VIDEO

Tentativă de jaf armat la o bancă din municipiul Braşov - VIDEO (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, vineri, în jurul orei 11.50, un bărbat înarmat cu un pistol cu bile a intrat în sucursala unei bănci din cartierul Astra, din municipiul Braşov, unde a ameninţat o angajată cu pistolul, după care a tras un foc de armă. Naghi a precizat că nicio persoană nu a fost rănită şi că imediat bărbatul a fugit din sediul băncii, fără a reuşi să fure vreo sumă de bani.

Comisarul şef a precizat că sucursala respectivă este dotată cu camere de supraveghere şi că vor fi analizate imaginile de pe acestea, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului aflându-se mai mulţi poliţişti care au început cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, tentativa de jaf a avut loc la o sucursală a BRD, situată pe strada Soarelui, din Braşov.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona unde a avut loc incidentul a fost încercuită de către poliţişti.

Un martor la tentativa de jaf armat de la o sucursală a BRD din Braşov a declarat că l-a văzut pe atacator fugind cu pistolul în mână şi că acesta era urmărit de o altă persoană, care striga: "Hoţul!" "Hoţul".

Martorul a mai declarat că bărbatul cu pistolul era înalt şi slab şi avea trasă pe cap o glugă de culoare vişinie, astfel că nu i-a putut vedea faţa.

Potrivit agentului de pază aflat în incinta băncii în momentul atacului, după apăsarea butonului de panică, firma de pază a ajuns la faţa locului în opt minute.

Comisarul şef Liviu Naghi a mai declarat că pentru căutarea atacatorului s-au instituit filtre la ieşirea din oraş.

Video Stirileprotv.ro

Bărbatul care a vrut să jefuiască banca a fugit după ce agentul de pază a dat cu spray paralizant

Bărbatul înarmat cu un pistol cu bile a fugit după ce agentul de pază aflat în incinta unităţii bancare i-a pulverizat în faţă spray paralizant.

Informaţia respectivă a fost furnizată ziariştilor prezenţi la faţa locului de către un reprezentant al firmei de pază de la sucursala bancară respectivă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar şef Liviu Naghi, a declarat că bila trasă din pistolul bărbatului care a vrut să jefuiască banca a lovit un perete lateral fără să rănească pe cineva.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Braşov, o femeie cu vârsta în jur de 50 de ani, aflată în incinta băncii în momentul atacului, a suferit un atac hipertensiv şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii i-au acordat primul ajutor şi i-au administrat un calmant, femeia neavând nevoie să fie transportată la spital, la ora trannsmiterii ştirii starea ei fiind bună.

Peste 150 de poliţişti, mobilizaţi pentru prinderea atacatorului

Peste 150 de poliţişti de la Poliţia municipiului Braşov şi de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii au fost mobilizaţi pentru căutarea şi prinderea atacatorului înarmat.

De asemenea, au fost alertatate toate secţiile de poliţie din Braşov şi s-au format filtre la ieşirile din oraş, potrivit comisarului-şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

"În teren la ora actuală sunt peste 150 de poliţişti de la municipiu şi de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii, care fac cercetări şi au demarat acţiuni de căutare a atacatorului. În plus, au fost organizate şi filtre", a declarat Naghi pentru corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici