Tentativă de omor în Arad. Paznicul unui club, înjunghiat de un client

Un agent de pază de la un club din zona ştrandului din Arad a fost înjunghiat duminică de un client. Agresorul a reuşit să fugă şi a fost prins de colegii paznicului, după o oră şi jumătate.

482 afișări
Imaginea articolului Tentativă de omor în Arad. Paznicul unui club, înjunghiat de un client

Paznicul unui club din zona ştrandului din Arad, înjunghiat de un client

Incidentul a avut loc duminică în jurul orei 5.

Agentul de pază a fost înjunghiat de mai multe ori de un bărbat, client al clubului din zona ştrandului din Arad.

Agresorul a reuşit să scape, însă a fost prins de colegii agentului de pază, după o oră şi jumătate, potrivit unor surse din anchetă.

Agentul de pază a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul său a fost reţinut pentru 24 de ore.

Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări pentru tentativă de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici