Tentativă de sinucidere a unui poliţist: S-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare în casa părinţilor prietenei sale

Un poliţist în vârstă de 28 de ani, agent principal la Secţia 2 Rurală din localitatea timişeană Cărpiniş, s-a împuşcat în cap, vineri seară, cu pistolul din dotare, în casa părinţilor prietenei sale din Cenei, la ora actuală el primind îngrijiri medicale de la un echipaj al Ambulanţei Timiş.

768 afișări
Imaginea articolului Tentativă de sinucidere a unui poliţist: S-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare în casa părinţilor prietenei sale

Tentativă de sinucidere a unui poliţist: S-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare în casa părinţilor prietenei sale (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat pentru MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi, vineri seară, că într-o casă din localitatea Cenei un bărbat s-a împuşcat în cap.

Ea a precizat că, ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 28 de ani, agent principal la Secţia 2 de Poliţie Rurală Cărpiniş, care s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare în timp ce se afla în casa părinţilor prietenei sale.

Mezdrea a mai spus că la faţa locului a ajuns de urgenţă şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Timiş care, la ora transmiterii acestei ştiri, îi acordă primul ajutor bărbatului.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că agentul trebuia să fie la serviciu în această seară, el lucrând în schimbul III.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici