Tentativă de spargere la Agenţia pentru Investiţii Străine

Mai multe persoane au încercat să jefuiască, în noaptea de marţi spre miercuri, sediul Agenţiei de Investiţii Străine din Capitală, însă au fost surprinse de paznic în timp ce forţau uşa de acces în clădire şi au fugit.

22 afișări
Imaginea articolului Tentativă de spargere la Agenţia pentru Investiţii Străine

Tentativă de spargere la Agenţia pentru Investiţii Străine

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că tentativa de furt a avut loc în jurul orei 2.00, la sediul Agenţiei pentru Investiţii Străine situat în strada Primăverii din sectorul 1 al Capitalei.

Hoţii au forţat uşa de acces în clădire, însă au fost surprinşi de un paznic şi au fugit.

Mai multe persoane au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, şi în sediul Departamentului pentru Afaceri Europene de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, încercând să fure unităţi de calculator, acestea nefiind încă identificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici