Termenul de depunere a candidaturilor pentru funcţia de procuror european expiră joi

Ministerul Justiţiei anunţă că termenul până la care se pot depune candidaturi pentru funcţia de procuror european delegat în România expiră joi, 7 ianuarie.

374 afișări
Imaginea articolului Termenul de depunere a candidaturilor pentru funcţia de procuror european expiră joi

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei, dosarele depuse până joi, inclusiv, vor fi analizate de Comisia de selecţie, iar rezultatele verificării vor fi publicate pe site-ul Ministerului Justiţiei, Consiliului Superior al Magistraturii şi al Ministerului Public.

Interviul va avea loc în perioada 25-28 ianuarie 2021, perioadă ce poate suferi modificări în funcţie de numărul candidaţilor şi de modalitatea de desfăşurare a interviului.

„Evaluarea candidaţilor se face pe baza aspectelor relevante rezultate din susţinerea interviului, din analiza documentelor depuse de către candidat cu privire la experienţa practică relevantă, precum şi a altor aspecte verificabile rezultate din activitatea sa profesională”, se arată în comunicat.

La finalizarea interviurilor, Comisia de selecţie va selecta candidaţii pentru ocuparea celor 15 posturi de procurori europeni delegaţi, precum şi 5 propuneri de rezervă. Data începerii activităţii în calitate de procuror european delegat în România va fi stabilită urmare procedurilor specifice în cadrul EPPO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici