Texas: Îngrijitorii de la un parc zoo au studiat reacţia animalelor în timpul eclipsei solare

  • Îngrijitorii de la un parc zoo din Texas au studiat reacţia animalelor în timpul eclipsei solare.
  • Aceasta s-a produs luni şi a fost vizibilă doar în America de Nord.
  • Animalele au reacţionat diferit în timpul eclipsei.
353 afișări
Imaginea articolului Texas: Îngrijitorii de la un parc zoo au studiat reacţia animalelor în timpul eclipsei solare

Texas: Îngrijitorii de la un parc zoo au studiat reacţia animalelor în timpul eclipsei solare

O echipă de 40 de oameni de la Grădina Zoologică din Fort Worth din Texas a urmărit cum au reacţionat animalele în timp ce s-a întunecat în miezul zilei, potrivit Sky News. Aproximativ 75% dintre animalele grădinii zoologice au reacţionat ciudat la eclipsă.

Coioţii au urlat, bufniţele au ţipat, păsările flamingo s-au adunat într-un grup mare, iar gorilele s-au dus la culcare, au observat angajaţii parcului zoo.

Deşi pe planetă se produc numeroase eclipse, se ştiu foarte puţine despre modul în care reacţionează animalele. NASA cere ajutorul oamenilor şi le solicită să trimită observaţiile ciudate legate de animale şi eclipse. Agenţia anunţă că va deschide în curând un portal pe care vor fi adunate toate amintirile oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici