Ţi-e teamă de cutremur? Cât te-ar costa să-ţi asiguri casa şi bunurile din ea?

Veştile despre cutremurul care va veni te pun pe gânduri şi ai vrea să-ţi asiguri casa şi/sau bunurile din ea ca să poţi primi o despăgubire pe masură? În acest caz trebuie să închei rapid o asigurare la una dintre firmele abilitate să facă asta. Ştii cam cât te-ar costa?

57 afișări
Imaginea articolului Ţi-e teamă de cutremur? Cât te-ar costa să-ţi asiguri casa şi bunurile din ea?

Ti-e teama de cutremur? Cat te-ar costa sa-ti asiguri casa si bunurile din ea? (Imagine: Mediafax Foto)

Vestea bună este că există deja în vigoare asigurarea obligatorie a locuinţei. Dacă nu ai semnat deja aceast poliţă, este timpul să te grăbeşti.
Statul te obligă să plăteşti 10 sau 20 de euro pentru o asigurare care nu acoperă decât riscurile mari adică o calamitate, ce nu poate fi decât o inundaţie catastrofică, o alunecare de teren sau un cutremur, iar în acest din urmă caz asigurarea îţi va prinde foarte bine.
Citeşte mai multe despre asigurarea locuinţei pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici