Ţi s-a pierdut bagajul în aeroport? Poţi cere despăgubiri de peste 1.000 de euro companiei aeriene

Avionul este considerat azi cel mai sigur mijloc de transport. Fie că alegi să zbori atunci când pleci în vacanţe sau îl foloseşti din motive profesionale, de multe ori te confrunţi cu situaţii imprevizibile: avionul are întârzieri, iar tu trebuie să ajungi la o întâlnire foarte importantă, ţi se anulează cursa în ultimul moment sau îţi pierzi bagajele, informează www.incont.ro.

312 afișări
Imaginea articolului Ţi s-a pierdut bagajul în aeroport? Poţi cere despăgubiri de peste 1.000 de euro companiei aeriene

Ţi s-a pierdut bagajul în aeroport? Poţi cere despăgubiri de peste 1.000 de euro companiei aeriene (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă avionul tău are întârziere mare, compania aeriană e obligată să-ţi pună la dispoziţie mâncare şi băutură răcoritoare, cazare la hotel şi posibilitatea de a-i informa pe cei dragi sau pe partenerii de afaceri, că ai avut de-a face cu o situaţie imprevizibilă şi că vei întârzia (dacă este cazul).

Situaţia se aplică în cazul întârzierilor de două ore sau mai mult (pentru zboruri de cel mult 1.500 de kilometri), a întârzierilor de trei ori sau mai mult pentru zborurile intracomunicate mai lungi sau alte zboruri cuprinse între 1500 şi 3500 de kilometri sau a întârzierilor de patru ore ori mai mult (până în cinci ore!) pentru zborurile extracomunitare de peste 3500 de kilometri.

Citeşte mai multe despre ce despăgubiri să ceri dacă ţi s-a pierdut bagajul pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici