Timiş: 12 bărbaţi care au trecut ilegal din Serbia în România, prinşi de poliţiştii de frontieră

Un număr de 12 bărbaţi din Afganistan, Egipt şi Algeria, care au intrat ilegal în România din Serbia, au fost prinşi, în ultimele 24 de ore, de poliţiştii de frontieră din Timiş, acestora fiindu-le întocmite dosare penale pentru trecere ilegală a frontierei.

119 afișări
Imaginea articolului Timiş: 12 bărbaţi care au trecut ilegal din Serbia în România, prinşi de poliţiştii de frontieră

Timiş: 12 bărbaţi care au trecut ilegal din Serbia în România, prinşi de poliţiştii de frontieră (Imagine: Adrian Boioglu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, poliţiştii de frontieră au prins, în ultimele 24 de ore, trei grupuri de migranţi formate din 12 bărbaţi care au intrat ilegal în România din Serbia, în apropierea sectoarelor Poliţiei de Frontieră Moraviţa, Lunga şi Jimbolia.

Aceste persoane nu aveau documente de identitate la ele şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care poliţiştii de frontieră le-au dus la sediul sectoarelor Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

Astfel, s-a stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Afganistan, Egipt şi Algeria, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Ei le-au spus poliţiştilor că intenţionau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă pentru că nu aveau viză.

Pe numele celor 12 persoane au fost întocmite dosare penale pentru trecere ilegală a frontierei de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici