Timiş: Pericolul de explozie în gara Remetea Mare a fost înlăturat, traficul feroviar fiind reluat

Pericolul de explozie din gara timişeană Remetea Mare, unde miercuri dimineaţă s-au semnalat scurgeri de gazolină dintr-un vagon-cisternă, a fost înlăturat de către specialişti, iar traficul feroviar, blocat din cauza acestui incident, a fost reluat după aproximativ două ore şi jumătate.

35 afișări
Imaginea articolului Timiş: Pericolul de explozie în gara Remetea Mare a fost înlăturat, traficul feroviar fiind reluat

Timiş: Pericolul de explozie în gara Remetea Mare a fost înlăturat, traficul feroviar fiind reluat (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş Marinela Apostolache a declarat corespondentului MEDIAFAX că o echipă de specialişti a venit în gara Remetea Mare şi a remediat defecţiunea la vagonul-cisternă din care se scurgea gazolină, după care acesta a fost ataşat garniturii iniţiale care urma să plece spre Gorj.

"Pericolul de explozie a trecut, după ce o echipă de specialişti a venit în gara Remetea Mare şi a remediat problema. Vagonul a fost ataşat din nou garniturii, care îşi continuă la această oră traseul spre Gorj, destinaţia iniţială. Traficul feroviar în zonă s-a reluat, astfel că şi trenul rapid Bucureşti - Timişoara, blocat înainte de gara Remetea Mare, a plecat spre destinaţie", a spus Apostolache.

Potrivit sursei citate, specialiştii veniţi la faţa locului au constatat că defecţiunea a apărut în zona de alimentare a vagonului.

Mai multe echipe de pompieri şi de poliţişti au evacuat şi izolat gara Remetea Mare, din judeţul Timiş, miercuri dimineaţă, după ce dintr-un vagon-cisternă staţionat în zonă a început să se scurgă gazolină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici