Timiş: Poliţiştii au tras patru focuri de armă pentru a aplana un conflict între două grupuri

Poliţiştii din Timiş au fost nevoiţi să tragă patru focuri de armă, miercuri seară, pentru a aplana un conflict izbucnit între două grupuri de tineri care participau la o serbare câmpenească, în urma incidentului unul dintre agenţi primind îngrijiri medicale, iar un tânăr ajungând la spital.

278 afișări
Imaginea articolului Timiş: Poliţiştii au tras patru focuri de armă pentru a aplana un conflict între două grupuri

Poliţie (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că miercuri seară, pe fondul consumului de alcool, între două grupuri de tineri care participau la o serbare câmpenească în localitatea Iecea Mică a izbucnit un conflict, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă patru focuri de armă în plan vertical pentru a-i despărţi.

"Miercuri seară, la ruga (n.r. - serbare câmpenească) de la Iecea Mică, pe fondul consumului de alcool, între două grupuri de tineri a izbucnit un conflict la care au participat 19 persoane. O patrulă formată din patru jandarmi şi trei poliţişti a intervenit pentru aplanarea conflictului prin folosirea în plan vertical a patru focuri de armă", a afirmat Mădălina Mezdrea.

Potrivit sursei citate, în timpul altercaţiei unul dintre tineri a suferit mai multe răni, fiind transportat la Spitalul Municipal din Timişoara, iar unul din poliţişti a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în cap "cu un corp contondent".

Mezdrea a mai spus că toţi tinerii care au participat la acest conflict sunt în prezent audiaţi de un procuror al Parchetului Judecătoriei Timişoara care va stabili ce acuzaţii li se vor aduce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici