Timiş: Punct de frontieră temporar, la graniţa cu Serbia

Un punct de frontieră la graniţa cu Serbia, la Foeni, va fi deschis temporar, la sfârşitul săptămânii, la cererea autorităţilor din două localităţi vecine, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic.

2 afișări
Imaginea articolului Timiş: Punct de frontieră temporar, la graniţa cu Serbia

Timiş: Punct de frontieră temporar, la graniţa cu Serbia

Cererea a fost făcută de o localitate din România şi de alta din Serbia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Primarul din Foeni a făcut toate demersurile pentru deschiderea temporară a puntului de mic trafic Foeni pentru că în localitatea sârb Jasa Tomic se sărbătoresc Zilele Teatrului Sârbesc. Periodic se mai deschid puncte de frontieră pentru câteva zile, când au loc evenimente culturale ca acesta", a spus Ciprian Gaic.

Potrivit sursei citate, cu aprobarea autorităţilor române şi sârbe, în zilele de 29 septembrie şi 30 septembrie, punctul de Mic Trafic Foeni - Jasa Tomic va fi deschis temporar.

"Cetăţenii români vor putea călători în Serbia doar cu paşaportul, în timp ce sârbii mai au nevoie, pe lângă paşaport, şi de viză", a spus Ciprian Gaic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici