Timiş: Tânără din Somalia, care a trecut ilegal graniţa, găsită în stare de inconştienţă

O tânără de 18 ani din Somalia care a trecut ilegal graniţa a fost găsită în stare de inconştienţă de poliţişti la aproximativ 100 de metri de frontiera cu Serbia.

1351 afișări
Imaginea articolului Timiş: Tânără din Somalia, care a trecut ilegal graniţa, găsită în stare de inconştienţă

Timiş: Tânără din Somalia, care a trecut ilegal graniţa, găsită în stare de inconştienţă

Poliţiştii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au descoperit joi, la aproximativ 100 de metri de frontiera cu Serbia, pe direcţia localităţii Dudeştii Vechi, o persoană de origine afro-asiatică aflată în stare de inconştienţă.

Imediat poliţiştii de frontieră i-au acordat primul ajutor, fiind solicitat, prin 112, un echipaj medical care s-a deplasat la faţa locului.

Tânăra, aflată în stare avansată de oboseală şi hipotermie, a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Sânnicolau Mare, iar la câteva ore starea de sănătate a acesteia a fost stabilizată, fiind externată.

Ulterior, ea a fost dusă la sediul poliţiei, unde s-a stabilit că este cetăţean din Somalia, în vârstă de 18 ani. Aceasta a declarat că a mers pe jos câteva ore din Serbia în România cu scopul de a trece ilegal frontiera pentru a ajunge ulterior în Germania.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici