Timişoara: 13 oameni, între care 4 copii, găsiţi locuind în condiţii greu de imaginat

Poliţiştii locali din Timişoara au găsit 13 oameni, între care patru copii, cel mai mic de doar 2 ani, locuind în condiţii greu de imaginat, în colibe improvizate.

1251 afișări
Imaginea articolului Timişoara: 13 oameni, între care 4 copii, găsiţi locuind în condiţii greu de imaginat

Timişoara: 13 oameni, între care 4 copii, găsiţi locuind în condiţii greu de imaginat

Poliţiştii locali şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară din Timişoara au mers, marţi, într-o zonă unde existau date că persoane fără adăpost şi-au improvizat colibe şi locuiesc în condiţii greu de imaginat, alături de copii.

Au fost duse la Poliţia Locală 13 persoane, din care patru copii, unul de 17 ani, iar ceilalţi trei de 2,4 şi 9 ani.

Copiii, împreună cu mamele, au fost predaţi Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, iar celelalte persoane au fost duse la un adăpost.

În această săptămână adăposturile improvizate vor fi desfiinţate.

Anul trecut, poliţiştii locali au identificat 90 de adăposturi improvizate în Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici