Timişoara: Bancomat BCR spart, hoţii au furat peste 43.000 de lei - VIDEO

Mai multe persoane necunoscute au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, în incinta unei societăţi comerciale din Timişoara şi au tăiat cu flexul uşa din spate a unui bancomat BCR, dispărând cu peste 43.000 de lei.

257 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Bancomat BCR spart, hoţii au furat peste 43.000 de lei - VIDEO

Timişoara: Bancomat BCR spart, hoţii au furat peste 43.000 de lei (Imagine: Doru Nica/Arhiva Mediafax Foto)

Mai multe persoane necunoscute au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, în incinta unei societăţi comerciale din Timişoara şi au tăiat cu flexul uşa din spate a unui bancomat BCR.

Potrivit reprezentantului Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mihaela Papa, bancomatul era zidit în perete, iar camera era prevăzută cu un sistem de alarmare cu senzori, care, însă, nu fusese activat. De asemenea, societatea comercială avea un paznic de noapte, care nu a auzit nimic.

"Am fost sesizaţi prin 112 de către paznicul din incinta unei societăţi comerciale de pe strada Ştefan cel Mare din Timişoara că a fost spart un bancomat. Persoane necunoscute au pătruns în curtea interioară a societăţii, apoi în camera în care se afla bancomatul zidit în perete şi prins în podea. Indivizii au tăiat cu flexul balamalele din spatele seifului şi au scos casetele de valori. Camera era prevăzută cu un sistem de alarmare cu senzori, dar nu era activ. Şi în momentul în care au pătruns indivizii nu s-a declanşat. Paznicul a declarat anchetatorilor că are o zonă de patrulare mare şi nu a constatat nimic până în această dimineaţă", a afirmat Papa.

Video stirileprotv.ro

Conform acesteia, bancomatul a fost alimentat în urmă cu o săptămână.

Papa a mai afirmat că paznicul societăţii comerciale a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit anchetatorilor, bancomatul aparţine BCR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici