Timişoara: Doi bărbaţi prinşi cu 20 de kilograme de canabis în maşină

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict, în Timişoara, în timp ce ar fi avut în maşină trei colete cu 20 de kilograme de cabnabis, care ar fi fost expediate din Spania prin intermediul unei firme de curierat.

105 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Doi bărbaţi prinşi cu 20 de kilograme de canabis în maşină

Timişoara: Doi bărbaţi prinşi cu 20 de kilograme de canabis în maşină

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Timişoara au documentat activitatea infracţională a trei persoane, bănuite de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.

Miercuri, doi dintre bănuiţi au fost prinşi în flagrant delict, în municipiul Timişoara, în timp ce ar fi deţinut în autoturism trei colete, conţinând 20 de kilograme de canabis. Drogurile erau destinate comercializării, iar valoarea de piaţă a acestora este de aproximativ 200.000 de euro. Drogurile ar fi fost expediate din Spania şi introduse în ţară prin intermediul unei firme de curierat.

În urma investigaţiilor făcute, s-a stabilit că persoanele cercetate ar fi urmat să predea întreaga cantitate de droguri celei de-a treia, situaţie în care a fost organizată o nouă acţiune, în cursul căreia aceasta din urmă a fost depistată în flagrant delict, în municipiul Arad, la scurt timp după preluarea drogurilor de la celelalte două.

Joi, procurorii DIICOT au dispus reţinerea a trei persoane, urmând să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici