Timişoara: Exerciţii militare pe teren accidentat ale unităţii de cercetare şi ale elicopterelor

  • Membrii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal" au desfăşurat mai multe exerciţii pe teren accidentat, în zone împădurite.
  • La exerciţiile care au avut loc ziua şi noaptea au participat elicoptere militare.
269 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Exerciţii militare pe teren accidentat ale unităţii de cercetare şi ale elicopterelor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Reprezentanţii MApN anunţă că instrucţia la Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal" se realizează în cooperare cu Escadrila 713 Elicoptere din cadrul Forţelor Aeriene.

Exerciţiile militare au fost adaptate condiţiilor create de pandemie, au anunţat reprezentanţii armatei.

„Instrucţia la Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal" continuă în condiţiile adaptării la mediul actual de infectare cu virusul SARS-COV-2, unităţile de cercetare ale brigăzii continuându-şi instruirea în cooperare cu Escadrila 713 Elicoptere din cadrul Forţelor Aeriene. Exerciţiile s-au desfăşurat în baza unui scenariu tactic în care inserţia în dispozitiv a elementelor de cercetare s-a realizat aerian cu ajutorul elicopterelor, iar în raionul misiunii, exerciţiile s-au desfăşurat atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, militarii executând exerciţii tactice în teren muntos împădurit şi puternic frământat, care le-a pus la încercare atât rezistenţa fizică cât şi psihică”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici