Timişoara: Laborator clandestin de fabricat droguri, descoperit în locuinţa unui student la chimie

Un laborator clandestin în care se preparau amfetamine ce urmau să fie vândute a fost descoperit, marţi după-amiază, în locuinţa unui student la Facultatea de Chimie din Timişoara, cu ocazia unei percheziţii făcute de poliţişti şi procurori din cadrul DIICOT Timişoara, potrivit unor surse judiciare.

311 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Laborator clandestin de fabricat droguri, descoperit în locuinţa unui student la chimie

Timişoara: Laborator clandestin de fabricat droguri, descoperit în locuinţa unui student la chimie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma unei percheziţii care a avut loc în locuinţa unui tânăr de 26 de ani, din Timişoara, student la Facultatea de Chimie, au fost găsite sute de sticluţe cu amfetamină, care este considerată un drog de mare risc.

Potrivit surselor citate, tânărul prepara drogurile în laboratorul de acasă, apoi le vindea în Timişoara, acesta fiind monitorizat mai multe luni, chiar şi în timp ce a făcut tranzacţiile cu amfetamine.

Marţi după-amiază, procurorii DIICOT Timişoara şi poliţiştii au descins la locuinţa tânărului, de unde au ridicat mai multe lăzi cu sticle şi flacoane cu droguri cu care au umplut o camionetă.

Şi studentul a fost ridicat de la locuinţa sa şi a fost condus la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiat în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici