Timişoara: Măsuri pentru prevenirea unor eventuale manifestaţii ale anarhiştilor

Poliţia a luat toate măsurile de securitate pentru a preveni şi combate eventuale manifestaţii ale anarhiştilor la Timişoara, în timpul summit-ului NATO de la Bucureşti, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Săndel Palade.

12 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Măsuri pentru prevenirea unor eventuale manifestaţii ale anarhiştilor

Timişoara: Măsuri pentru prevenirea unor eventuale manifestaţii ale anarhiştilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca urmare a informaţiilor care se deţin, vom lua măsurile specifice, se culeg informaţii din toate părţile, de către toţi cei care sunt în teren, despre eventuale persoane sau grupuri care au tendinţe de manifestări cu caracter anarhic", a spus inspectorul-şef Săndel Palade.

Potrivit sursei citate, IPJ Timiş este pregătit să facă faţă unor evenimente neplăcute care ar putea avea loc mai ales în Timişoara, chiar dacă distanţa între vest şi Capitală este destul de mare.

"Ţinând cond că Bucureştiul este la 600 de kilometri de Timişoara este puţin probabil să avem evenimente neplăcute, dar IPJ Timiş a luat toate măsurile necesare pentru a preîntâmpina, dar şi pentru a combate eventualele tendinţe ale grupurilor de anarhişti”, a menţionat Palade.

Conform lui Palade, măsurile speciale luate de IPJ Timiş în această perioadă presupun suplimentarea pazei la obiectivele importante, cum ar fi consulatele sau instituţiile publice. De asemenea, au fost suplimentate efectivele de poliţişti care sunt de serviciu şi au fost suspendate concediile în aceste zile astfel încât fiecare ofiţer să intervină dacă va fi solicitat.

Palade a adăugat că sunt mai multe echipe de ofiţeri care ies în stradă şi se va patrula în zonele de risc ridicat, zonele mărginaşe, parcurile, malurile canalului Bega.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici