Timişoara: O prostituată, înjunghiată pe stradă de un bărbat, la o zi după găsirea cadavrului unei alte prostituate

O tânără de 23 de ani, cunoscută de poliţişti pentru practicarea prostituţiei, a fost internată, marţi, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

1416 afișări
Imaginea articolului Timişoara: O prostituată, înjunghiată pe stradă de un bărbat, la o zi după găsirea cadavrului unei alte prostituate

Timişoara: O prostituată, înjunghiată pe stradă de un bărbat, la o zi după găsirea cadavrului unei alte prostituate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

► Tânăra susţine că nu practica prostituţia, aşa cum spuneau poliţiştii care au intervenit la locul incidentului, afirmaţiile tinerei fiind confirmate de oficialii Poliţiei Timiş, care afirmă că ea nu figurează cu amenzi pentru prostituţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că tânăra de 23 de ani care a fost înjunghiată pe o stradă în Timişoara de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit, nu figurează în evidenţele Poliţiei cu amenzi pentru practicarea prostiuţiei, deşi, iniţial, poliţiştii care au intervenit la locul incidentului susţineau că fata este cunoscută ca fiind prostituată.

La rândul său, tânăra înjunghiată a declarat, corespondentului MEDIAFAX că ea nu practică prostituţia şi că doar trecea prin acea zonă, cunoscută ca fiind un loc frecventat de prostituate, fiind în drum către medicul de familie.

► Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut marţi la prânz, în zona UMT din Timişoara, în apropierea Pădurii Verzi, un loc cunoscut ca fiind frecventat de prostituate.

Conform surselor citate, tânăra de 23 de ani este cunoscută de poliţişti pentru practicarea prostituţiei şi a fost tăiată cu un cuţit în zona abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Tânăra le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spun că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul şi încearcă să îl găsească pe agresor.

Acest incident este al doilea din ultimele zile în care este implicată o persoană care practica prostituţia, la Timişoara.

În noaptea de duminică spre luni, trupul neînsufleţit al unei femei de 42 de ani, care practica prostituţia, a fost descoperit în apropierea unei benzinării de la ieşirea din municipiul Timişoara. Conform anchetatorilor, femeia avea mai multe escoriaţii la faţă, precum şi o plagă prin înţepare în partea stângă a toracelui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici