Timişoara: Om de afaceri găsit mort în casă, cu un cuţit înfipt în gât - VIDEO

Un om de afaceri din Timişoara a fost găsit mort, miercuri seară, în baia casei sale, cu un cuţit înfipt în gât, primele cercetări arătând că acesta a fost ucis de către persoane care i-au furat mai multe bunuri din locuinţă, dar şi maşina.

78 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Om de afaceri găsit mort în casă, cu un cuţit înfipt în gât - VIDEO

Timişoara: Om de afaceri găsit mort în casă, cu un cuţit înfipt în gât

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Apostolache, a declarat, joi dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, că o echipă de criminalişti anchetează cazul şi că se aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a stabili cauzele decesului.

"Am fost anunţaţi prin serviciul 112 de către soţia bărbatului că l-a găsit pe acesta în baie, într-o baltă de sânge. Mai multe echipe de criminalişti au intervenit şi aşteptăm rezultatul autopsiei pentru a vedea care sunt cauzele decesului", a spus Marinela Apostolache.

Potrivit acesteia, din primele cercetări reiese că bărbatul, Dan Tripa, a fost ucis de către persoane care i-au furat din locuinţă mai multe obiecte, aproape toată aparatura electronică, dar şi maşina, care era în garaj.

Poliţiştii au organizat mai multe filtre şi au dat maşina în consemn naţional pentru a-i găsi pe presupuşii criminali.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici