Timişoara: Studenta a recunoscut că şi ea a aplicat victimei câteva lovituri de cuţit - VIDEO

Studenta arestată pentru complicitate la crima comisă în Căminul 2 Medicină din Timişoara şi-a schimbat, miercuri, declaraţiile, recunoscând că şi ea a aplicat victimei câteva lovituri de cuţit, după ce iniţial spusese că a participat doar la tranşarea bărbatului, sub ameninţarea prietenului său.

244 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Studenta a recunoscut că şi ea a aplicat victimei câteva lovituri de cuţit - VIDEO

Timişoara: Studenta a recunoscut că şi ea a aplicat victimei câteva lovituri de cuţit (Imagine: Mediafax Foto)

"Fata a recunoscut că a aplicat trei lovituri de cuţit. Clientul meu a dat o declaraţie şi şi-o menţine. Da, a fost o agresiune fizică, însă ea a început. Clientul meu a intrat în cameră abia după ce a auzit zgomote şi a participat şi el la agresiunea fizică, pentru că victima l-a atacat şi pe el. Însă fata este cea care i-a aplicat loviturile de cuţit", a declarat Camelia Ţăranu, unul dintre avocaţii lui Sergiu Florea

La rândul său, Claudia Cândea, avocata tinerei, a spus că fata i-a aplicat victimei câteva lovituri de cuţit, însă nu ea este cea care l-a ucis pe bărbat.

"Clienta mea a dat miercuri după-amiază o nouă declaraţie în faţa procurorilor, a recunoscut că şi ea a aplicat câteva lovituri de cuţit, însă din punctul nostru de vedere victima era deja decedată în momentul în care au fost aplicate aceste lovituri", a declarat Claudia Cândea.

Reprezentanţii Parchetului Tribunalului Timilş vor susţine pe această temă o conferinţă de presă, joi dimineaţă.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii în vârstă de 20 de ani, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi, duminică, în cazul bărbatului ucis, al cărui cadavru tranşat a fost găsit, sâmbătă dimineaţă, într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc.

Video Stirileprotv.ro

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor.

Iniţial, studenta le-a spus procurorilor că nu ea l-a omorât pe bărbat, ci prietenul său. Probele strânse până acum de anchetatori arătau că bărbatul a fost ucis cu 50 de lovituri de cuţit de către tânăr, iar la tranşarea cadavrului a participat şi fata.

Tânăra le-a spus procurorilor că a fost ameninţată de tânăr pentru a o determina să participe la crimă.

Avocata studentei spunea că aceasta a început să se prostitueze în urmă cu câteva săptămâni, la insistenţele prietenului său, şi că acceptase acest lucru "din dragoste" pentru tânăr.

Potrivit avocatei Claudia Cândea, tânăra a avut doar doi clienţi, cel de-al doilea fiind bărbatul omorât.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici