Timişoara: Un bărbat a încercat să îşi dea foc într-o benzinărie

Un bărbat de 45 de ani, din Timişoara, a încercat să îşi dea foc într-o benzinărie din Timişoara, în noaptea de joi spre vineri, angajaţii acesteia intervenind şi alertând Poliţia şi Ambulanţa.

215 afișări

Potrivit Andreei Cinteză, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, bărbatul de 45 de ani şi-a turnat combustibil dintr-o pompă de alimentare, pe haine, şi a ameninţat că urmează să aprindă o brichetă.

"Gabriel Grozăvescu, un bărbat de 45 de ani, din Timişoara, a încercat să îşi dea foc într-o benzinărie aflată în apropierea Spitalului Judeţean din Timişoara. Acesta şi-a turnat pe haine combustibil dintr-o pompă de alimentare şi avea în mână o brichetă ameninţând că îşi va da foc. Unul din angajaţii benzinăriei a reuşit să îi smulgă din mână bricheta, apoi a fost făcut apelul la 112", a declarat Andreea Cinteză corespondentului MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, bărbatul nu şi-a motivat gestul, însă a fost preluat de o maşină de la Ambulanţă şi a fost transportat la Clinica de Neuropsihiatrie din Timişoara, pentru un consult de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici