Timişoara: Un poliţist a tras un foc de armă pentru prinderea unor hoţi

Un poliţist din Timişoara a tras, luni, un foc de armă în plan vertical pentru a prinde mai mulţi tineri care furaseră un microbuz şi băuturi alcoolice dintr-un depozit din municipiu.

38 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Un poliţist a tras un foc de armă pentru prinderea unor hoţi

Timişoara: Un poliţist a tras un foc de armă pentru prinderea unor hoţi (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş, Emil Andrei, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţistul patrula împreună cu un jandarm în zona Gării de Nord din Timişoara când cei doi au observat un microbuz care mergea cu farurile stinse şi care a trecut pe culoarea roşie a unui semafor.

Conform sursei citate, patrula a făcut semn şoferului să oprească microbuzul, moment în care din autovehicul au coborât trei persoane care au fugit, pentru prinderea acestora poliţistul trăgând un foc de armă în plan vertical.

Emil Andrei a precizat că patrula a reuşit să prindă un tânăr de 17 ani, din Jimbolia.

În urma audierii acestuia, poliţiştii au stabilit că tânărul a furat, împreună cu alţi cinci tineri, două microbuze dintr-un depozit aflat în apropierea Gării de Nord din Timişoara şi le-au încărcat cu băuturi alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş a afirmat că poliţiştii i-au depistat pe ceilalţi cinci tineri care au participat la furt, aceştia urmând să fie duşi la audieri. De asemenea, oamenii legii au recuperat şi cel de-al doilea microbuz încărcat cu băuturi alcoolice.

Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs furtul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici