Video Timişoara: Zeci de taximetrişti şi angajaţi ai unor firme de pază, implicaţi într-un scandal

Zeci de taximetrişti şi angajaţi ai unor firme de pază din Timişoara au ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, la o secţie de Poliţie, după ce un taximetrist şi-ar fi dat jos din maşină două cliente băute, iar acestea au chemat în ajutor un prieten, agent de pază, care l-ar fi agresat pe şofer.

12 afișări

Un echipaj de Poliţie a fost chemat de un taximetrist care susţine că a fost scuipat şi lovit în faţă de un prieten al unor cliente, chiar de faţă cu oamenii legii.

“Le-am rugat frumos pe domnişoare să fie atente cu portierele, la care au început să-mi adreseze cuvinte injurioase: «vezi, fii băiat de treabă, fii cuminte, dacă nu vrei să ai probleme. (…)» Au coborât, au trântit portiera, că am crezut că ajunge pe partea cealaltă şi au început să dea cu picioarele în maşină. M-am dus spre ea şi a apărut tânărul care m-a scuipat în obraz şi mi-a dat un pumn, de faţă cu poliţia”, a declarat taximetristul Gheorghe Bătrânu.

Poliţiştii l-au imobilizat pe agresor şi toţi cei implicaţi în altercaţie au ajuns la Poliţie.

Colegii taximetristului şi cei ai agentului de pază s-au strâns imediat în faţa Secţiei 2 Poliţie şi au fost opriţi să nu se ia la bătaie de către jandarmi şi poliţişti. După ce au dat declaraţii, taximetristul, cele două fete şi prietenul lor au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. În final, spiritele s-au calmat, iar taximetriştii şi amicii celor două fete au plecat spre casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici