Tinerele ale căror cadavre au fost găsite la Bacău, ucise la interval de cinci luni

Cele două tinere ale căror cadavre au fost găsite împachetate într-un imobil din zona centrală a Băcăului au fost ucise la interval de cinci luni, într-o casă din Braşov, trupurile victimelor fiind transportate apoi la Bacău cu un microbuz, afirmă surse judiciare.

60 afișări
Imaginea articolului Tinerele ale căror cadavre au fost găsite la Bacău, ucise la interval de cinci luni

Tinerele ale căror cadavre au fost găsite la Bacău, ucise la interval de cinci luni (Imagine: Mediafax Foto)

Conform surselor citate, prima crimă a avut loc în luna mai a anului 2007, victima fiind Vasilica Mihai, tânăra în vârstă de 22 de ani.

Aceasta s-a întâlnit cu George Ionuţ Nicolae într-un imobil de pe strada Cărămidăriei din municipiul Braşov, unde bărbatul urma să îi restituie tinerei suma de 2.000 de euro pe care o împrumutase pentru a da mită ca să ia exemenul auto. Bărbatul a ucis-o pe tânără cu mai multe lovituri de cuţit şi satâr.

În luna septembrie, în acelaşi loc bărbatul s-a întâlnit cu cea de-a doua victimă, Mădălina Ortansa Motruna, în vârstă de 18 ani, pe care a ucis-o în acelaşi mod. De la tânăra de 18 ani, bărbatul a luat suma de 80 de milioane de lei vechi pe care aceasta îi avea asupra sa. O lună mai târziu, ambele cadavre au fost transportate la Bacău, cu un microbuz închiriat din Braşov.

Cadavrele celor două tinere au fost duse într-o magazie a unei case din zona centrală a Bacăului, unde au fost găsite în urmă cu câteva zile.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani acuzat de uciderea celor tinere a fost dus, joi, în jurul orei 11.00, la Tribunalul Bacău, care urmează să decidă dacă îl va aresta preventiv, la ora transmiterii acestei ştiri el fiind audiat.

George Ionuţ Nicolae a fost reţinut, miercuri după-amiază, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurorii Parchetului Tribunalului Bacău, iar joi a fost prezentat Tribunalului Bacău, cu propunerea de arestare preventivă, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Potrivit procurorului Elena Florea de la Parchetul Tribunalului Bacău, bărbatul este acuzat că în anul 2007 le-a ucis pe cele două tinere şi a închiriat în Bacău o casă unde a ascuns cadavrele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici