Tinerii ingineri şi absolvenţii de limbi străine, cei mai căutaţi

Absolvenţii sau studenţii în ani terminali ai unei facultăţi cu profil tehnic, care cunosc, pe lângă limba engleză, o altă limbă europeană au cele mai mari şanse de a se angaja în această lună, acesta fiind profilul candidatului căutat de companiile care anunţat că vor să facă angajări.

114 afișări
Imaginea articolului Tinerii ingineri şi absolvenţii de limbi străine, cei mai căutaţi

Tinerii ingineri şi absolvenţii de limbi străine, cei mai căutaţi (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Firmele care participă la târgul de joburi "Angajatori de top" au anunţat că vor să facă 1.650 de noi angajări în această toamnă, cele mai multe locuri de muncă disponibile fiind în sectoarele IT, banking sau outsourcing.

Printre companiile care şi-au anunţat participarea la târgul de joburi se numără BCR, BRD, Piraeus Bank Microsoft, IBM România, Adobe, Oracle, HP, Accenture, Gen­pact, Wipro, Kraft Foods, Dacia Groupe Renault sau Michelin.

Dell, unul dintre cei mai mari producători de PC-uri din lume, caută aproximativ 20 de candidaţi pentru divizia de ser­vicii a companiei.

"Căutăm absolvenţi sau studenţi în ultimul an ai facultăţilor cu profil tehnic care să vorbească fluent lim­ba engleză plus o altă limbă europeană (preferabil germana). De ase­me­nea, ne dorim să în­tâlnim candidaţi cu experienţă în zona de administrare şi suport IT", susţine Bianca Trif, specialist în recrutare în cadrul Dell Services România.

Citeşte mai multe despre târgul de joburi "Angajatori de top" pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici