Toalete publice, construite în zonele intens circulate din Bucureşti

Mai multe toalete publice vor fi construite în zonele cu trafic pietonal intens din Capitală, iar studiul de fezabilitate va costa 67.500 de lei, firma care se va ocupa de arhitectură şi consultanţă în acest proiect fiind desemnată deja prin licitaţie publică.

64 afișări
Imaginea articolului Toalete publice, construite în zonele intens circulate din Bucureşti

Toalete publice, construite în zonele intens circulate din Bucureşti. Investiţia este de 67.500 lei (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Primăria Bucureşti a lansat, în septembrie, un anunţ de licitaţie pentru cumpărarea de servicii pentru studiul de fezabilitate în cadrul proiectului privind construcţia de toalete publice subterane în puncte cu trafic pietonal intens din Capitală.

La licitaţie au participat trei firme, iar cea câştigătoare a fost ISPE SA, din Bucureşti.

Aceasta va oferi servicii de arhitectură, de inginerie, de proiectare urbanistică şi peisagistică, precum şi consultanţă tehnică şi ştiinţifică sau analize tehnice.

Preţul final a fost de 67.500 de lei, fără TVA. Iniţial, investiţia a fost estimată la 150.000 de lei, fără TVA.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici