Toate autobuzele electrice din Braşov, retrase temporar din circulaţie

Toate cele 60 de autobuze electrice din Braşov au fost retrase temporar din circulaţie, după ce joi dintr-un astfel de mijloc de transport s-a produs o degajare de fum.

3398 afișări
Imaginea articolului Toate autobuzele electrice din Braşov, retrase temporar din circulaţie

Sursa foto: Facebook

„Conducerea RATBV SA a luat decizia retragerii temporare din circulaţie a tuturor celor 60 de autobuze electrice SOR, astfel ca din această seară, după orele 20.30, niciun vehicul de acest tip să nu se mai afle în exploatare, fără însă a se afecta în mod semnificativ efectuarea curselor planificate”, se arată într-un anunţ publicat pe pagina de Facebook a Primăriei Braşov.

Conform acestuia, măsura este determinată de considerente ce ţin de siguranţă şi vine după ce joi, la prânz, dintr-un autobuz electric ce circula pe linia 34 s-a produs o degajare de fum, din zona acumulatorilor.

„RATBV a iniţiat astăzi o cercetare tehnică amănunţită a cauzelor producerii incidentului, solicitând prezenţa de mâine la Braşov a reprezentanţilor firmei producătoare a autobuzului, precum şi pe cei ai firmei ce au produs acumulatorii. Până la finalizarea verificărilor toate autobuzele electrice SOR vor rămâne în garajele RATBV”, se mai arată în postare.

Potrivit acesteia, oprirea din circulaţie a celor 60 de autobuze electrice va produce unele dereglări ale programului de circulaţie, dar regia depune toate eforturile pentru ca în zilele următoare să realizeze cât mai fidel planul de circulaţie afişat în staţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici