Toate drumurile judeţene din Vaslui au fost deblocate, însă se circulă în continuare cu dificultate

Toate cele opt drumuri judeţene din Vaslui, blocate în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, au fost deschise circulaţiei, în urma intervenţiei echipajelor de deszăpezire ale societăţii aflate în sua Consiliubordinelui Judeţean (CJ) Vaslui.

30 afișări
Imaginea articolului Toate drumurile judeţene din Vaslui au fost deblocate, însă se circulă în continuare cu dificultate

Toate drumurile judeţene din Vaslui au fost deblocate, însă se circulă în continuare cu dificultate (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Potrivit conducerii CJ Vaslui, niciun drum judeţean din Vaslui nu mai era blocat duminică seară, după ce utilajele de deszăpezire ale SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA Vaslui, societate aflată în directa subordonare a CJ, a reuşit să îndepărteze sulurile de zăpadă formate pe carosabil în urma ninsorilor abundente din ultimele 24 de ore.

"La această oră, toate drumurile au fost desfundate, însă se circulă în continuare în condiţii de iarnă, mai ales pe sectoarele unde s-a intervenit cu utilajele de deszăpezire. Cele mai mari probleme sunt pe porţiunile de drum în rampă, unde s-a format un strat de gheaţă pe sub zăpadă, foarte greu de îndepărtat cu lamele utilajelor de deszăpezire. De aceea, conductorii auto trebuie să fie pregătiţi corespunzător atunci când pornesc la drum pentru a nu risca să derapeze şi să iasă de pe carosabil", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX Vasile Mihalachi, preşedintele CJ Vaslui.

Opt drumuri judeţene din Vaslui au fost închise circulaţiei, în special în zona de sud a judeţului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului care a format suluri de zăpadă pe anumite sectoare de drum. În anumite zone, grosimea stratului de zăpadă a atins şi 1,2 metri, pe porţiuni de până la jumătate de kilometru, cum a fost pe drumul judeţean Bârlad - Ciocani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici