Tone de deşeuri au ars la groapa de gunoi de la Glina

Tone de deşeuri de la groapa de gunoi Glina au ars, în noaptea de miercuri spre joi, pompierii intervenind timp de mai multe ore pentru stingerea incendiului.

82 afișări
Imaginea articolului Tone de deşeuri au ars la groapa de gunoi de la Glina

Tone de deşeuri au ars la groapa de gunoi de la Glina (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit miercuri seară, în jurul orei 20.40, flăcările cuprinzând gunoaiele de pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Pompierii au intervenit cu cinci maşini cu apă şi spumă, reuşind să stingă flăcările în câteva ore.

La groapa de gunoi de la Glina au rămas, joi dimineaţă, două maşini de intervenţie, pentru a preveni reapariţia focului.

Firma care deţine groapa de gunoi din comuna ilfoveană Glina, de lângă Capitală, a fost amendată în trecut de către inspectorii Gărzii de Mediul, în urma unor incendii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici