Topul domeniilor în care patronii vor să facă angajări la primăvară

Piaţa muncii din România dă semne de stabilizare: 62% dintre patroni susţin că vor să păstreze numărul actual de locuri de muncă iar 15% spun că vor face noi angajări în primele trei luni ale anului viitor, potrivit cotidianului Gândul.

25 afișări
Imaginea articolului Topul domeniilor în care patronii vor să facă angajări la primăvară

Topul domeniilor în care patronii vor să facă angajări la primăvară (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Românii care îşi caută locuri de muncă ar putea avea şanse mai mari la începutul anului viitor în sectoare precum comerţul, industria prelucrătoare, finanţe şi asigurări. În plus, specialiştii susţin că piaţa forţei de muncă dă semne de stabilizare având în vedere că 62% dintre patroni spun că vor să păstreze locurile de muncă, potrivit studiului Manpower privind "Perspectivele angajării de forţă de muncă".

Află unde te poţi angaja de anul viitor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici