Topul meseriilor căutate şi bine plătite

Potrivit unui top realizat de site-ul de recrutare Myjob, utilizând calculatorul de salarii, în această toamnă, salariile cele mai mari se oferă cu preponderenţă specializărilor tehnice, care sunt încă la mare căutare.

153 afișări
Imaginea articolului Topul meseriilor căutate şi bine plătite

Topul meseriilor căutate şi bine plătite (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În acealaşi timp, nici studiile de contabilitate sau cele juridice nu sunt de neglijat, angajatorii oferind pentru aceste domenii şi destul de multe joburi vacante şi salarii peste medie.
Clasamentul realizat de site-ul de recrutare plasează pe primul loc meseria de business analyst, pentru care salariul mediu oferit de angajatori depăşeste 620 de euro pe lună.
Inginerii sunt în continuare la mare căutare în România, această profesie ocupând locul al doilea în ceea ce priveşte salariile practicate, cu o medie de peste 608 euro pe lună.
Citeşte mai multe despre meseriile bine plătite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici