Topul meseriilor pentru care se caută români în străinătate

În lipsa perspectivelor pe piaţa internă a muncii, străinătatea devine din nou pentru români singura speranţă pentru un trai mai bun.

33 afișări
Imaginea articolului Topul meseriilor pentru care se caută români în străinătate

Topul meseriilor pentru care se caută români în străinătate! Creşte interesul pentru job-uri în Vest! (Imagine: Mediafax Foto)

Statisticile arată că în martie numărul celor care au apelat la recrutorii profesionişti, pentru a-şi găsi un loc de muncă în străinătate, a crescut cu 27% faţă de luna anterioară. Specialiştii estimează că, până la sfârşitul anului, peste 350.000 de români şi-ar putea găsi de muncă în alte ţări.

Potrivit portalului de recrutare Tjobs, care reuneşte oferta de locuri de muncă în străinătate de la recrutorii din România, peste 134.000 de români şi-au exprimat dorinţa de a munci în afara ţării. Aceştia se adaugă celor 100.000 de români care şi-au căutat un job în străinătate în februarie.

Citeşte mai multe despre meseriile pentru care se caută români în străinătate pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici