Tot mai multe companii mizează pe munca în sistem hibrid

  • Munca de acasă va continua şi după pandemie
  • Productivitatea angajaţilor a rămas neschimbată şi în lucrul de acasă în 58% dintre companii
  • 25% dintre companii au înregistrat creşteri în sistemul work from home
289 afișări
Imaginea articolului Tot mai multe companii mizează pe munca în sistem hibrid

Tot mai multe companii mizează pe munca în sistem hibrid

Te-ai obişnuit să munceşti de acasă în ultimele luni şi ai rămas poate cel puţin la fel de productiv. 

Totuşi, simţi nevoia să interacţionezi cu colegii şi să lucrezi în echipă, iar sistemul mixt de muncă pare varianta cea mai potrivită. 

Un studiu realizat de Colliers International arată că munca de acasă va rămâne în practica multor companii şi odată ce va trece criza.

Totuşi, cele mai multe companii vor implementa un sistem hibrid, în care să lucrezi câteva zile de la birou şi restul zilelor de acasă. 

"Toate indiciile arată spre un sistem mixt de muncă, în care angajaţii să-şi păsteze flexibilitatea şi dinamica modului de lucru la distanţă, iar biroul să devină un hub menit să susţină colaborarea în echipe şi să accelereze creativitatea şi spiritul în echipă”, explică Dominique Bogdănaş de la Colliers International.

Sistemul mixt de muncă va permite angajaţilor să lucreze 1-2 zile (53% dintre firme) sau chiar 3-4 zile (33%) pe săptămână de acasă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici