Trafic blocat în Bihor după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit

Traficul rutier este blocat în judeţul Bihor, după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti. Şoferul maşinii este resuscitat la această oră.

136 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat în Bihor după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit

Trafic blocat în Bihor după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 76, între localităţile Tăşad şi Drăgeşti, judeţul Bihor, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi microbuz de transport persoane.

Şoferul autoturismului a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, asupra căruia se efectuează manevrele de resuscitare.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici