Trafic blocat la Mogoşoaia, din cauza unui conflict izbucnit între localnici şi poliţişti comunitari

Traficul rutier pe DN 1A a fost blocat, duminica seară, pe raza localităţii Mogoşoaia, după ce un bărbat, care susţine că a fost agresat de poliţia comunitară, s-a urcat pe un stâlp, iar mai mulţi localnici s-au adunat în zonă şi au blocat accesul maşinilor.

26 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat la Mogoşoaia, din cauza unui conflict izbucnit între localnici şi poliţişti comunitari

Trafic blocat la Mogoşoaia, din cauza unui conflict izbucnit între localnici şi poliţişti comunitari (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Ilfov, scandalul a izbucnit după ce copiii a două familii s-au luat la bătaie. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei Comunitare, care au intrat în conflict cu localnicii.

Ulterior, un bărbat s-a urcat pe un stâlp din zonă, susţinând că a fost agresat de poliţiştii comunitari sosiţi pentru a aplana conflictul. Ca urmare, mai mulţi localnici au ieşit în stradă şi au blocat traficul pe DN 1A, aproximativ jumătate de oră.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele evenimentelor şi dacă bărbatul în cauză a fost agresat în timpul conflictului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici