TRAFIC BLOCAT PE DN 1: O cisternă cu GPL s-a răsturnat. Circulaţia a fost reluată după cinci ore şi jumătate

Drumul Naţional 1 a fost complet blocat, marţi seară, între Bucureşti şi Ploieşti, după ce o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat în localitatea prahoveană Puchenii Moşneni, a rupt un stâlp de electricitate şi a intrat în zidul unei farmacii.

1073 afișări
Imaginea articolului TRAFIC BLOCAT PE DN 1: O cisternă cu GPL s-a răsturnat. Circulaţia a fost reluată după cinci ore şi jumătate

TRAFIC BLOCAT PE DN 1: O cisternă cu GPL s-a răsturnat. Locuitorii din zonă sunt evacuaţi din case (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia pe DN 1 a fost reluată în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3.00, după ce încărcătura a fost transvazată într-un alt autovehicul.

Traficul pe DN1, 1, în localitatea prahoveană Puchenii Moşneni, a fost reluat după ce cele aproximativ şase tone de GPL din cisterna răsturnată au fost transvazate într-o altă cisternă.

De asemenea, după încheierea operaţiunii, locuitorii din zonă, care fuseseră evacuaţi pe o rază de trei sute de metri, au revenit în casele lor.

Cisterna răsturnată a fost repusă pe roţi şi scoasă în afara carosabilului, în cursul zilei de miercuri urmând să fie luată de acolo.

Potrivit unor surse oficiale, cisterna implicată în accident ar aparţine societăţii Transgaz.

Poliţiştii nu au stabilit deocamdată cauza accidentului, întrucât şoferul cisternei, care era singur în maşină în momentul producerii incidentului, este în continuare internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, el fiind transportat la unitatea medicală în stare de şoc.

Traficul pe DN 1 a fost complet blocat, începând de marţi seară, timp de aproximativ cinci ore şi jumătate, după ce şoferul unei cisterne încărcate cu GPL, care circula dinspre Bucureşti spre Ploieşti, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat, rămânând proptit în zidul unei farmacii.

Traficul a fost redirecţionat pe străzile din localitatea Puchenii Moşneni.

De asemenea, zona a fost evacuată pe o distanţă de 300 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici