Trafic: ceaţă densă pe drumuri din Argeş, Brăila, Constanţa, Gorj, Iaşi, Tulcea, Vaslui şi Vâlcea

Ceaţa mai este prezentă la A1, A2 şi A3.

83 afișări
Imaginea articolului Trafic: ceaţă densă pe drumuri din Argeş, Brăila, Constanţa, Gorj, Iaşi, Tulcea, Vaslui şi Vâlcea

Trafic: ceaţă densă pe drumuri din Argeş, Brăila, Constanţa, Gorj, Iaşi, Tulcea, Vaslui şi Vâlcea

La această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Ninge uşor, fiind depus un strat de zăpadă de 1 cm în judeţul Gorj, pe DN 67 C, km. 24-34, între Novaci şi Rânca. Se acţionează cu autospeciale de deszăpezire. De asemenea, ninge uşor, însă fără depunere pe carosabil, în judeţele Bistriţa-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuţa) şi Harghita (DN 12 Topliţa-Gheorgheni şi DN 15 Topliţa-Borsec).

Ceaţa afectează vizibilitatea în trafic între 50 şi 100 de metri pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 Bucureşti-Constanţa şi A4 Ovidiu-Agigea, dar şi pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe tronsonul kilometric 80-120, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădăşelu, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate cuprinsă între 100 şi 200 de metri, iar între km. 35-60 şi 22-10 vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Pe celelalte artere rutiere principale se circulă în condiţiile unui carosabil umed, fără probleme de vizibilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rutier,
ceirculaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici