Trafic deviat între Braşov şi Bucureşti din cauza ambuteiajelor

Traficul rutier a fost deviat, luni, începând cu orele 12.45, între localităţile Braşov şi Bucureşti, din cauza numărului mare de maşini care se întorc de la munte spre Capitală, Poliţia Rutieră Braşov sfătuindu-i pe şoferi să aleagă rute ocolitoare pe DN1A şi DN 73.

95 afișări
Imaginea articolului Trafic deviat între Braşov şi Bucureşti din cauza ambuteiajelor

Trafic deviat între Braşov şi Bucureşti din cauza ambuteiajelor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, traficul rutier a fost deviat pe DN1A ruta Dârste - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti - Bucureşti şi pe DN73 Râşnov - Rucăr - Câmpulung - Piteşti - Bucureşti.

"Probabil că devierile de circulaţie vor fi până undeva în jurul orelor 17.00, depinde de cât de aglomerat va fi. Circulaţia nu va fi deviată pe tot acest interval orar, pentru că vom mai da drumul traficului, câte 30 - 40 de minute. Ne confruntăm cu aceste probleme în fiecare weekend sau de sărbători, dar se pare că şoferii nu înţeleg sau preferă să stea în coloană decât să aleagă o rută ocolitoare", a mai spus Giosanu.

Pe DN 1, între Braşov şi Bucureşti, în week-end şi de sărbători, circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza unor lucrări care se fac la ieşirea din Braşov spre Timişu de Sus, judeţul Braşov, şi în zona Posada, judeţul Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici