Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui (Video)

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la o groapă de gunoi din apropierea Autostrăzii Soarelui, în dreptul kilometrului 47, circulaţia în zonă fiind îngreunată aproximativ o oră din cauza fumului, informează Centrul Infotrafic.

20 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui (Video)

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui (Imagine: Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.55, la o groapă de gunoi aflată la o sută de metri de Autostrada Soarelui, în dreptul kilometrului 47, pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucureşti. Ulterior, incendiul s-a extins şi a cuprins un lan de grâu din apropiere, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Echipajele de poliţie rutieră aflate la faţa locului au atenţionat şoferii să reducă viteza, circulaţia fiind oprită doar cinci minute.

Incendiul a fost stins de echipaje ale pompierilor sosite la faţa locului.

"Poliţia Rutieră le solicită tuturor participanţilor la trafic să anunţe autorităţile la numărul unic de urgenţă 112, imediat ce observă astfel de incendii, pentru ca echipajele de pompieri să poată interveni în timp util, dar şi pentru ca poliţiştii rutieri să ia măsuri de prevenire a accidentelor de circulaţie, în cazul în care fumul degajat reduce vizibilitatea în zona drumurilor. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu intre cu maşinile în perdelele de fum, pentru că riscul producerii unor coliziuni în lanţ este mare. Aceştia trebuie să oprească autovehiculele în afara părţii carosabile, iar dacă nu este posibil, cât mai aproape de marginea din dreapta a drumului, paralel cu axa acestuia şi să pună în funcţiune luminile de avarie, în mod succesiv, în ordinea opririi", se mai arată în comunicatul citat.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe Autostrada Soarelui se desfăşoară normal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici