Trafic îngreunat pe DN 1 Braşov – Ploieşti: În zona staţiunilor montane se circulă în coloană

Circulaţia rutieră pe DN1 Braşov – Ploieşti, în special pe sensul de coborâre, se desfăşoară, duminică, îngreunat, în coloană, în zona staţiunilor montane prahovene, din cauza numărului mare de maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

759 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN 1 Braşov – Ploieşti: În zona staţiunilor montane se circulă în coloană

Trafic îngreunat pe DN 1 Braşov – Ploieşti: În zona staţiunilor montane se circulă în coloană

Potrivit Infotrafic, din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe DN1 Braşov – Ploieşti, în special pe sensul de coborâre, se desfăşoară îngreunat. Maşinile circulă în coloană, în zona staţiunilor montane prahovene.

Din acest motiv, în judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie rutieră recomandă şoferilor care pornesc din Braşov către Capitală să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru a evita ambuteiajele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici