Trafic îngreunat pe DN1 după un accident rutier în lanţ

Traficul rutier pe DN1, în localitatea Comarnic din judeţul Prahova, se desfăşura cu dificultate, sâmbătă la prânz, din cauza unui accident în lanţ în care au fost implicate cinci autovehicule.

1 afișare
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN1 după un accident rutier în lanţ

Trafic îngreunat pe DN1, la Comarnic, după un accident rutier în lanţ

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs în jurul orei 11:15, din cauza nerespectării distanţei regulamentare între maşini. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu prudenţă, viteză redusă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului, care acţionează pentru asigurarea fluenţei traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici