Trafic îngreunat pe Valea Prahovei la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Traficul rutier este îngreunat, luni după-amiază, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre munte circulându-se în coloană, cu viteză redusă, în dreptul staţiunii prahovene Buşteni, la întoarcerea turiştilor din minivacanţa de Rusalii.

316 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Valea Prahovei la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, drumul naţional 1 este aglomerat, luni după-amiază, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti.

Astfel, pe raza staţiunii prahovene Buşteni autovehiculele circulă bară la bară, cu viteză cuprinsă între 20 şi cel mult 40 de kilometri pe oră, însă nu sunt blocaje în trafic.

Pe sensul de urcare spre munte traficul rutier pe Valea Prahovei se desfăşoară în condiţii normale.

Luni, 4 iunie, valorile de trafic pe sensul de coborâre al DN 1, pe Valea Prahovei, sunt superioare celor înregistrate într-o zi obişnuită de luni, întrucât sute de turişti care au petrecut la munte minivacanţa de Rusalii se îndreaptă către Ploieşti şi Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici