Trafic întrerupt pe autostrada A1, pe sensul spre Piteşti, după ce un tir s-a răsturnat

Traficul a fost întrerupt, temporar, pe Autostrada A1, pe sensul Bucureşti spre Piteşti, pentru ca autoutilitarele de intervenţie să ridice un tir care s-a răsturnat în afara şoselei, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

133 afișări
Imaginea articolului Trafic întrerupt pe autostrada A1, pe sensul spre Piteşti, după ce un tir s-a răsturnat

Trafic întrerupt pe autostrada A1, pe sensul spre Piteşti, după ce un tir s-a răsturnat (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, tirul s-a răsturnat în cursul nopţii de joi spre vineri, iar traficul va fi întrerupt după ora 15.30.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a evita coliziunile în lanţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici