Trafic întrerupt pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, din cauza unui accident

Circulaţia rutieră este întreruptă, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini.

21 afișări
Imaginea articolului Trafic întrerupt pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, din cauza unui accident

Trafic întrerupt pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, din cauza unui accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din cauza producerii, în jurul orei 07.30, a unei tamponări între trei maşini, la kilometrul 155, circulaţia rutieră este provizoriu deviată de pe Autostrada A2 Bucureşti - Cernavodă, sensul către litoral, pe la Drajna, spre Slobozia.

Infotrafic precizează că în scurt timp traficul va reveni la normal pe Autostrada Soarelui.

De asemenea, pe Autostrada Soarelui se semnalează ceaţă, în unele locuri aceasta reducând vizibilitatea la aproximativ 50 de metri. Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să conducă prudent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici