Trafic oprit pe DN5, în zona Jilava, din cauza apei de pe carosabil. Circulaţie îngreunată pe A2

La ora transmiterii ştirii, circulaţia rutieră este oprită pe Drumul Naţional 5, la kilometrul 10, în zona localităţii Jilava, din cauza apei acumulate pe carosabil, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. Pe Autostrada Soarelui se circulă îngreunat din cauza ploii.

275 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe DN5, în zona Jilava, din cauza apei de pe carosabil. Circulaţie îngreunată pe A2

Trafic oprit pe DN5, în zona Jilava, din cauza apei de pe carosabil. Circulaţie îngreunată pe A2

Reprezentanţii Centrului Infotrafic al Poliţiei Române au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că traficul pe Drumul Naţional 5, la kilometrul 10, în zona localităţii Jilava, este oprit, la ora transmiterii ştirii, din cauza apei strânse pe suprafaţa carosabilă.

Totodată, pe Autostrada Soarelui, Bucureşti - Constanţa, se circulă îngreunat din cauza ploii. Astfel, între kilometrii 12 şi 64 plouă torenţial şi pe anumite porţiuni s-a acumulat apă pe carosabil, potrivit Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici