Trafic restricţionat în zona pieţei Bucur Obor, din cauza unor lucrări la carosabil

Traficul rutier este restricţionat în zona pieţei Bucur Obor din Capitală, în perioada 11-18 aprilie, din cauza unor lucrări de reabilitare a carosabilului, anunţă Poliţia Capitalei.

73 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în zona pieţei Bucur Obor, din cauza unor lucrări  la carosabil

Trafic restricţionat în zona pieţei Bucur Obor, din cauza unor lucrări la carosabil (Imagine: Mediafax Foto)

Şoferii care circulă, în această perioadă, pe Şoseaua Colentina, dinspre strada Doamna Ghica către Calea Moşilor, nu vor putea efectua virajul stânga către Bulevardul Ferdinand, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Capitalei. Ruta ocolitoare recomandată este prin Şoseaua Colentina - strada Ziduri Moşi – Bulevardul Ferdinand I.

De asemenea, şoferii care circulă pe Şoseaua Ştefan cel Mare, dinspre strada Lizeanu către Bulevardul Ferdinand, pe deasupra pasajului, nu vor putea traversa, fiind obligaţi să circule pe ruta ocolitoare Calea Moşilor - strada Mihai Eminescu - Bulevardul Ferdinand I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici