Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza unor lucrări. Recomandările poliţiştilor

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţă că traficul este restricţionat, marţi, până la ora 19.00, pe unele sectoare ale Autostrăzii Bucureşti-Piteşti pentru efectuarea unor lucrări.

256 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza unor lucrări. Recomandările poliţiştilor

Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti din cauza unor lucrări. Recomandările poliţiştilor

Potrivit poliţiştilor, lucrările sunt efectuate în zona localităţii Petreşti pe sensul de mers de la Piteşti spre Capitală.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi (marţi-n.r.), până la ora 19.00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti, pe tronsonul kilometric 77 - 75 (localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa), pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Aceştia le recomandă şoferilor să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici