Trafic restricţionat pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, pentru lucrări de reabilitare

Traficul rutier este restricţionat, începând de luni, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală până la Piaţa Charles de Gaulle, pentru realizarea unor lucrări de reabilitare stradală.

125 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, pentru lucrări de reabilitare

Trafic restricţionat pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, pentru lucrări de reabilitare (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, lucrările au loc pe Bulevardul Aviatorilor, dinspre Bulevardul Mircea Eliade către Pod Bordei.

Poliţia anunţă că trei din cele şase benzi de circulaţie sunt restricţionate de miercuri, 12 mai, pe Bulevardul Aviatorilor, iar pe celelalte se circulă astfel: pe două benzi de circulaţie către Şoseaua Nordului şi pe o bandă de circulaţie către Piaţa Charles de Gaulle.

Restricţia se prelungeşte de luni, până la Piaţa Charles de Gaulle, cu acelaşi mod de organizare a circulaţiei şi cu asigurarea a câte o bandă pe sens.

Conducătorii auto pot alege rutele ocolitoare Bulevardul Mareşal C-tin Prezan - Şoseaua Bucureşti-Ploieşti - Bulevardul Aerogării - Str. Nicolae Caramfil sau Bulevardul Mareşal C-tin Prezan - Şoseaua Bucureşti-Ploieşti - Bulevardul Aerogării - Str. Barbu Văcărescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici